Інституційний репозиторій
ETNUIR

Перегляд Бакалаврські роботи за датою

Перегляд Бакалаврські роботи за датою

Сортувати по: Порядок: Результати:

  • Конохова, Альбіна Ігорівна (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2023)
    У вступі обґрунтована актуальність теми, визначені предмет, мета і задачі роботи, розкрита теоретична і практична значимість. В першому розділі розкрито сутність інноваційних процесів та особливості розвитку готельно-ресторанного ...
  • Галиця, Дар'я Геннадіївна (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2023)
    Основний зміст та результати дослідження: У бакалаврській роботі проведено аналіз впливу форм власності на розвиток готельного господарства в Україні. Для дослідження були використані літературні джерела, опитування гостей ...
  • Олійник, Тетяна Володимирівна (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2023)
    Метою даного дослідження є вивчення та аналіз міжнародного досвіду розвитку хостелів та перспективи їх розвитку на ринку надання послуг в Україні. Дослідження спрямоване на розгляд та аналіз сучасних тенденцій розвитку у ...
  • Волобуєва, Софія Вячеславівна (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2024)
    Дана дипломна робота присвячена дослідженню впровадження еко-інновацій в готельний бізнес. Метою даної роботи є виявлення ключових аспектів та переваг еко-інновацій, аналіз їх впливу на операційну діяльність готелю ...
  • Курінна, Поліна (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2024)
    Досліджуються проблеми та можливості, що виникають у готельному бізнесі через сезонні коливання попиту. Робота фокусується на аналізі причин сезонності, та аналізі різних стратегій для ефективного управління готелем під ...
  • Мойсеєнко, Каріна (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2024)
    Кваліфікаційна робота присвячена аналізу сучасних послуг гостинності в готельному бізнесі на прикладі Premier Palace Hotel, Київ. В дослідженні використано комбінований підхід, що включає як кількісний, так і якісний ...
  • Єрмілова, Дар'я Валеріївна (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2024)
    Мистецтво приготування їжі – одне з самих древніх на планеті. Протягом віків люди, керуючись власним досвідом та набуттям попередніх поколінь, вибирали найбільш вдалі сполучення продуктів і раціональні прийоми їх приготування. ...
  • Дерюгін, Борис Вікторович (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2024)
    У вступі обґрунтована актуальність теми, визначені предмет, мета і задачі роботи, розкрита теоретична і практична значимість роботи. Перший розділ розкриває теоретичні аспекти готельного брендингу. Другий розділ присвячено ...
  • Гончаренко, Богдан Олександрович (Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського, 2024)
    У вступі обґрунтована актуальність теми, визначені предмет, мета і завдання роботи, розкрита теоретична і практична значимість. У першому розділі розглянуто теоретичні основи використання інноваційних технологій у ресторанному ...