Інституційний репозиторій
ETNUIR

Стратегії готельного брендингу: створення, управління та сприйняття бренду в готельній галузі

Show simple item record

dc.contributor.author Дерюгін, Борис Вікторович
dc.date.accessioned 2024-12-16T10:36:41Z
dc.date.available 2024-12-16T10:36:41Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Дерюгін Б.В. Стратегії готельного брендингу: створення, управління та сприйняття бренду в готельній галузі: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: 241 Готельно-ресторанна справа / Б.В. Дерюгін. - Київ, 2024. - 77 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/211
dc.description.abstract У вступі обґрунтована актуальність теми, визначені предмет, мета і задачі роботи, розкрита теоретична і практична значимість роботи. Перший розділ розкриває теоретичні аспекти готельного брендингу. Другий розділ присвячено детальному аналізу санаторно-туристичного комплексу «Трускавець 365» та його концепції бренду, позиціонування та розробки брендового ідентифікатора, а також питання розробки стратегії збереження та зміцнення бренду та аналіз його впливу на сприйняття клієнтами. У третьому розділі проаналізовано найпоширеніші стратегії брендування, розглянуто успішні кейси впровадження стратегій брендування відомими готелями в Україні та виявлено основні складові успіху готельних брендів. uk_UA
dc.description.abstract In the introduction, the relevance of the topic is substantiated, the subject, purpose and tasks of the work are defined, the theoretical and practical significance of the work is revealed. The first chapter reveals the theoretical aspects of hotel branding. The second section is devoted to a detailed analysis of the "Truskavets 365" sanatorium-tourist complex and its brand concept, positioning and development of a brand identifier, as well as the issue of developing a strategy for preserving and strengthening the brand and analyzing its impact on customer perception. In the third section, the most common branding strategies are analyzed, successful cases of the implementation of branding strategies by well-known hotels in Ukraine are considered, and the main components of the success of hotel brands are identified. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського uk_UA
dc.subject готельна галузь, бренд, стратегії брендингу, підвищення конкурентоспроможності uk_UA
dc.subject hotelindustry, brand, brandingstrategies, increasingcompetitiveness. uk_UA
dc.title Стратегії готельного брендингу: створення, управління та сприйняття бренду в готельній галузі uk_UA
dc.title.alternative Hotel Branding Strategies: Creating, Managing, and Perceiving a Brand in the Hotel Industry uk_UA
dc.type Other uk_UA
dc.identifier.udc 640.4


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account