Інституційний репозиторій
ETNUIR

Використання інноваційних технологій в ресторанному бізнесі

Show simple item record

dc.contributor.author Гончаренко, Богдан Олександрович
dc.date.accessioned 2024-12-16T09:48:33Z
dc.date.available 2024-12-16T09:48:33Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Гончаренко Б.О. Використання інноваційних технологій в ресторанному бізнесі: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: 241 Готельно-ресторанна справа / Б.О. Гончаренко. - Київ, 2024. - 72 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/209
dc.description.abstract У вступі обґрунтована актуальність теми, визначені предмет, мета і завдання роботи, розкрита теоретична і практична значимість. У першому розділі розглянуто теоретичні основи використання інноваційних технологій у ресторанному бізнесі, охарактеризовано сучасні тенденції та напрямки їх розвитку. В аналітичному розділі проведено дослідження впровадження інноваційних технологій у ресторанний бізнес США, здійснено порівняльний аналіз з українським ринком. У третьому розділі висвітлено практичні рекомендації щодо впровадження інноваційних технологій у ресторанному бізнесі України, а також проаналізовано їх вплив на ефективність та конкурентоспроможність підприємств. uk_UA
dc.description.abstract The introduction substantiates the relevance of the topic, defines the subject, goal and objectives of the work, reveals the theoretical and practical significance. The first section examines the theoretical foundations of the use of innovative technologies in the restaurant business, characterizes current trends and directions of their development. The analytical section conducts a study of the introduction of innovative technologies in the US restaurant business, and conducts a comparative analysis with the Ukrainian market. The third section highlights practical recommendations for the introduction of innovative technologies in the restaurant business of Ukraine, and also analyzes their impact on the efficiency and competitiveness of enterprises. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського uk_UA
dc.subject інновації, інноваційні технології, ресторанний бізнес, автоматизація, оптимізація бізнес-процесів uk_UA
dc.subject innovations, innovative technologies, restaurant business, automation, optimization of business processes uk_UA
dc.title Використання інноваційних технологій в ресторанному бізнесі uk_UA
dc.title.alternative The use of innovative technologies in the restaurant business uk_UA
dc.type Other uk_UA
dc.identifier.udc 640.4


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account