Інституційний репозиторій
ETNUIR

Вплив сезонності на готельний бізнес: стратегії управління під час низького сезону

Show simple item record

dc.contributor.author Курінна, Поліна
dc.date.accessioned 2024-12-12T08:58:54Z
dc.date.available 2024-12-12T08:58:54Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Курінна П. Вплив сезонності на готельний бізнес: стратегії управління під час низького сезону: робота на здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра: 241 Готельно-ресторанна справа / П. Курінна. - Київ, 2024. - 57 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/206
dc.description.abstract Досліджуються проблеми та можливості, що виникають у готельному бізнесі через сезонні коливання попиту. Робота фокусується на аналізі причин сезонності, та аналізі різних стратегій для ефективного управління готелем під час низького сезону. Проведено аналіз літератури, соціальних мереж, веб-сайтів та кейс-стаді, що дозволило виявити ключові чинники, які визначають сезонні коливання в готельній індустрії. Особлива увага приділяється стратегіям управління, які можуть бути застосовані для мінімізації негативних наслідків низького сезону, включаючи цінові стратегії, маркетингові кампанії та введення різномаїтя послуг. Практична частина роботи містить дослідження конкретних прикладів готелів у різних сезонних країнах, а саме “Thе Сhеdі Аndеrmаtt” у Швейцарії з низьким сезоном влітку та “Rеgеnt Роrtо Mоntеnеgrо” у Чорногорії з низьким сезоном взимку, що успішно застосовують різні стратегії управління під час низького сезону. Оцінено їх ефективність та розроблено рекомендації для покращення управлінських рішень у готельному бізнесі. uk_UA
dc.description.abstract Problems and opportunities arising in the hotel business due to seasonal fluctuations in demand are investigated. The work focuses on the analysis of the causes of seasonality, and the analysis of different strategies for effective hotel management during the low season. An analysis of literature, social networks, websites and case studies was carried out, which allowed to identify the key factors that determine seasonal fluctuations in the hotel industry. Special attention is paid to the management strategies that can be applied to minimize the negative effects of the low season, including pricing strategies, marketing campaigns and introducing a variety of services. The practical part of the work includes the study of specific examples of hotels in different seasonal countries, namely "The ShediAndermatt" in Switzerland with a low season in summer and "Regent Rorto Montenegro" in Montenegro with a low season in winter, which successfully apply different management strategies during the low season. Their effectiveness was evaluated and recommendations were developed for improving management decisions in the hotel business. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського uk_UA
dc.subject сезонність, готельний бізнес, низький сезон, маркетинг, стратегії управління. uk_UA
dc.subject seasonality, hotel business, low season, marketing, management strategies. uk_UA
dc.title Вплив сезонності на готельний бізнес: стратегії управління під час низького сезону uk_UA
dc.title.alternative Impact of seasonality on the hotel business: management strategies during the low season. uk_UA
dc.type Other uk_UA
dc.identifier.udc 640.412.4


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account