Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Джурмій, Євгенія Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2025-06-30T09:31:50Z | |
dc.date.available | 2025-06-30T09:31:50Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Джурмій Є. С. Особливості впровадження стандарту ISO 22000 HACCP в закладі громадського харчування(на прикладі ресторану “Сушия”): робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра / Є.С. Джурмій. - Київ, 2025. - 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/445 | |
dc.description | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.description.abstract | У вступі надається увага важливості системи HACCP у ресторанному бізнесі, розкривається мета дослідження та важливість теми. Перший розділ надає нам теоретичні знання про основні поняття та аспекти системи HACCP та стандартів ISO 22000, а також ознайомлює нас з вимогами стандартів до ресторанного бізнесу. У другому розділі обговорюється аналіз сучасних закладів харчування та проблематика сертифікації закладів. Третій розділ розповідає про впровадження системи HACCP та певному об’єкті, а саме мережі ресторанів “Сушия” | uk_UA |
dc.description.abstract | The introduction emphasizes the importance of the HACCP system in the restaurant business, explains the purpose of the study and the importance of the topic. The first chapter provides us with theoretical knowledge about the basic concepts and aspects of the HACCP system and ISO 22000 standards, as well as introduces us to the requirements of the standards for the restaurant business. The second section discusses the analysis of modern food establishments and the problems of certification of establishments. The third section describes the implementation of the HACCP system and a specific facility, namely the Sushiya restaurant chain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Таврійський національний університет ім. В.І.Вернадського | uk_UA |
dc.subject | ресторани, заклади харчування , безпека, продукти, ризики, забруднення, усунення. | uk_UA |
dc.subject | restaurants, food establishments, safety, products, risks, contamination, elimination. | uk_UA |
dc.title | Особливості впровадження стандарту ISO 22000 HACCP в закладі громадського харчування | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of the implementation of the ISO 22000 HACCP standard in a catering establishment | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
dc.identifier.udc | 642:658.562:664.9 |