Інституційний репозиторій
ETNUIR

Особливості впровадження стандарту ISO 22000 HACCP в закладі громадського харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Джурмій, Євгенія Сергіївна
dc.date.accessioned 2025-06-30T09:31:50Z
dc.date.available 2025-06-30T09:31:50Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Джурмій Є. С. Особливості впровадження стандарту ISO 22000 HACCP в закладі громадського харчування(на прикладі ресторану “Сушия”): робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра / Є.С. Джурмій. - Київ, 2025. - 82 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/445
dc.description кваліфікаційна робота uk_UA
dc.description.abstract У вступі надається увага важливості системи HACCP у ресторанному бізнесі, розкривається мета дослідження та важливість теми. Перший розділ надає нам теоретичні знання про основні поняття та аспекти системи HACCP та стандартів ISO 22000, а також ознайомлює нас з вимогами стандартів до ресторанного бізнесу. У другому розділі обговорюється аналіз сучасних закладів харчування та проблематика сертифікації закладів. Третій розділ розповідає про впровадження системи HACCP та певному об’єкті, а саме мережі ресторанів “Сушия” uk_UA
dc.description.abstract The introduction emphasizes the importance of the HACCP system in the restaurant business, explains the purpose of the study and the importance of the topic. The first chapter provides us with theoretical knowledge about the basic concepts and aspects of the HACCP system and ISO 22000 standards, as well as introduces us to the requirements of the standards for the restaurant business. The second section discusses the analysis of modern food establishments and the problems of certification of establishments. The third section describes the implementation of the HACCP system and a specific facility, namely the Sushiya restaurant chain. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Таврійський національний університет ім. В.І.Вернадського uk_UA
dc.subject ресторани, заклади харчування , безпека, продукти, ризики, забруднення, усунення. uk_UA
dc.subject restaurants, food establishments, safety, products, risks, contamination, elimination. uk_UA
dc.title Особливості впровадження стандарту ISO 22000 HACCP в закладі громадського харчування uk_UA
dc.title.alternative Features of the implementation of the ISO 22000 HACCP standard in a catering establishment uk_UA
dc.type Other uk_UA
dc.identifier.udc 642:658.562:664.9


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу