Show simple item record

dc.contributor.author Трохимчук, Максим Вікторович
dc.date.accessioned 2025-01-16T08:23:00Z
dc.date.available 2025-01-16T08:23:00Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Трохимчук М. В. Організація роботи кав'ярні: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: 241 Готельно-ресторанна справа / М.В. Трохимчук. - Київ, 2024. - 64 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/287
dc.description.abstract Дана дипломна робота присвячена дослідженню організації роботи кав'ярні. Метою даної роботи є виявлення ключових аспектів та переваг ефективної організації, аналіз їх впливу на операційну діяльність кав'ярні та розробка рекомендацій щодо оптимізації процесів. У дослідженні використовувалися методи аналізу, синтезу, порівняння і систематизації наукової літератури, а також емпіричні дослідження, проведені на основі опитувань власників кав'ярень та відвідувачів. Ця робота включає огляд сучасних тенденцій у сфері організації кав'ярень, аналіз конкретних прикладів успішних кав'ярень світу та оцінку економічної ефективності їхніх операцій. Особлива увага приділяється управлінню персоналом, оптимізації внутрішніх процесів, підбору постачальників та створенню привабливого інтер'єру. This bachelor's thesis is dedicated to the study of coffee shop operations organization. The aim of this work is to identify key aspects and advantages of effective organization, analyze their impact on the operational activities of the coffee shop, and develop recommendations for process optimization. The research methods used include analysis, synthesis, comparison, and systematization of scientific literature, as well as empirical studies based on surveys of coffee shop owners and visitors. This work includes a review of modern trends in the field of coffee shop organization, an analysis of specific examples of successful coffee shops worldwide, and an assessment of the economic efficiency of their operations. Special attention is paid to personnel management, internal process optimization, supplier selection, and the creation of an attractive interior. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського uk_UA
dc.subject Організація роботи uk_UA
dc.subject управління персоналом uk_UA
dc.subject оптимізація процесів uk_UA
dc.subject підбір постачальників uk_UA
dc.subject операційна діяльність uk_UA
dc.subject економічна ефективність uk_UA
dc.subject відвідувачі кав'ярні uk_UA
dc.subject operations organization uk_UA
dc.subject process optimization uk_UA
dc.subject personnel management uk_UA
dc.subject supplier selection uk_UA
dc.title Організація роботи кав'ярні uk_UA
dc.title.alternative Organization of Coffee Shop Operations uk_UA
dc.type Other uk_UA
dc.identifier.udc 005


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account