dc.contributor.author |
Самойленко, М.В |
|
dc.date.accessioned |
2025-01-15T14:45:06Z |
|
dc.date.available |
2025-01-15T14:45:06Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Самойленко М.В. Організація харчування пасажирів авіакомпанії: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: 241 Готельно-ресторанна справа / М.В. Самойленко. - Київ, 2024. - 68 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/284 |
|
dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота присвячена організації харчування в авіакомпаніях,
включаючи аналіз теоретичних аспектів, сучасного стану та розробку
рекомендацій з оптимізації сервісу. Розглянуто концепції, класифікацію, історію
та розвиток бортового харчування, а також вимоги до якості та безпеки.
Проаналізовано сучасні практики провідних авіакомпаній і визначено успішні
стратегії та екологічні ініціативи. Розроблено рекомендації для покращення
бортового харчування з урахуванням інноваційних підходів та екологічно
чистих технологій. Особлива увага приділена організації харчування в умовах
повоєнного відновлення авіаперевезень в Україні. Створено концепцію
харчування на борту для нової української авіакомпанії Wings of Ukraine, що
враховує сучасні тенденції та потреби пасажирів. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The qualification work focuses on the organization of catering services in airlines, including the analysis of theoretical aspects, the current state, and the development of recommendations for service optimization. It examines the concepts, classification, history, and development of in-flight catering, as well as quality and safety requirements. Modern practices of leading airlines are analyzed, identifying successful strategies and environmental initiatives. Recommendations for improving in-flight catering have been developed, considering innovative approaches and environmentally friendly technologies. Special attention is given to organizing catering in the context of post-war recovery of air transportation in Ukraine. A catering concept has been created for the new Ukrainian airline Wings of Ukraine, taking into account current trends and passenger needs. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського |
uk_UA |
dc.subject |
організація бортового харчування, інноваційні технології, авіація, оптимізація сервісу, технології в сфері бортового харчування. |
uk_UA |
dc.subject |
airline catering organization, innovative technologies, aviation, service optimization, onboard catering technologies. |
uk_UA |
dc.title |
Організація харчування пасажирів авіакомпанії |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Organization of catering for airline passengers |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
338.46 |
|