Інституційний репозиторій
ETNUIR

Еко-інновації в готельному бізнесі

Show simple item record

dc.contributor.author Волобуєва, Софія Вячеславівна
dc.date.accessioned 2024-12-12T09:21:15Z
dc.date.available 2024-12-12T09:21:15Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Волобуєва С.В. Еко-інновації в готельному бізнесі: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: 241 готельно-ресторанна справа / С.В. Волобуєва. - Київ, 2024. - 84 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/208
dc.description.abstract Дана дипломна робота присвячена дослідженню впровадження еко-інновацій в готельний бізнес. Метою даної роботи є виявлення ключових аспектів та переваг еко-інновацій, аналіз їх впливу на операційну діяльність готелю та розробка рекомендацій щодо ефективної інтеграції. У дослідженні використовувалися методи аналізу, синтезу, порівняння і систематизації наукової літератури, а також емпіричні дослідження, проведені на основі опитувань власників готелів і постояльців готелів. Ця робота включає огляд сучасних тенденцій екологічного менеджменту, аналіз конкретних прикладів еко-інновацій у провідних готелях світу та оцінку економічної ефективності цих інновацій. Особлива увага приділяється енергозберігаючим технологіям, управлінню водними ресурсами, скороченню відходів та використанню екологічно чистих матеріалів. uk_UA
dc.description.abstract This thesis is devoted to the study of the implementation of eco-innovations in the hotel business. The purpose of this work is to identify the key aspects and advantages of eco-innovations, analyze their impact on the operational activities of the hotel and develop recommendations for effective integration. The research used methods of analysis, synthesis, comparison and systematization of scientific literature, as well as empirical research conducted on the basis of surveys of hotel owners and hotel guests. This work includes an overview of current trends in environmental management, analysis of specific examples of eco-innovations in the world's leading hotels, and evaluation of the economic efficiency of these innovations. Special attention is paid to energy-saving technologies, water resources management, waste reduction and the use of environmentally friendly materials. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського uk_UA
dc.subject Екоінновації, Готельний бізнес, Екологічний менеджмент, Енергозбереження, Управління водними ресурсами,Скорочення відходів, Екологічно чисті матеріали,Конкурентні переваги, Сталий розвиток, Екологічна відповідальність. uk_UA
dc.subject Eco-innovations, Hotel business, Environmental management, Energy conservation, Water resources management, Waste reduction, Environmentally clean materials, Competitive advantages, Sustainable development, Environmental responsibility uk_UA
dc.title Еко-інновації в готельному бізнесі uk_UA
dc.title.alternative Eco-innovations in the modern hotel industry uk_UA
dc.type Other uk_UA
dc.identifier.udc 640.4


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account