dc.contributor.author |
Волобуєва, Софія Вячеславівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-12T09:21:15Z |
|
dc.date.available |
2024-12-12T09:21:15Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Волобуєва С.В. Еко-інновації в готельному бізнесі: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: 241 готельно-ресторанна справа / С.В. Волобуєва. - Київ, 2024. - 84 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/208 |
|
dc.description.abstract |
Дана дипломна робота присвячена дослідженню впровадження еко-інновацій в
готельний бізнес. Метою даної роботи є виявлення ключових аспектів та
переваг еко-інновацій, аналіз їх впливу на операційну діяльність готелю та
розробка рекомендацій щодо ефективної інтеграції.
У дослідженні використовувалися методи аналізу, синтезу, порівняння і
систематизації наукової літератури, а також емпіричні дослідження, проведені
на основі опитувань власників готелів і постояльців готелів.
Ця робота включає огляд сучасних тенденцій екологічного менеджменту,
аналіз конкретних прикладів еко-інновацій у провідних готелях світу та оцінку
економічної ефективності цих інновацій. Особлива увага приділяється
енергозберігаючим технологіям, управлінню водними ресурсами, скороченню
відходів та використанню екологічно чистих матеріалів. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
This thesis is devoted to the study of the implementation of eco-innovations in the hotel business. The purpose of this work is to identify the key aspects and advantages of eco-innovations, analyze their impact on the operational activities of the hotel and develop recommendations for effective integration.
The research used methods of analysis, synthesis, comparison and systematization of scientific literature, as well as empirical research conducted on the basis of surveys of hotel owners and hotel guests.
This work includes an overview of current trends in environmental management, analysis of specific examples of eco-innovations in the world's leading hotels, and evaluation of the economic efficiency of these innovations. Special attention is paid to energy-saving technologies, water resources management, waste reduction and the use of environmentally friendly materials. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського |
uk_UA |
dc.subject |
Екоінновації, Готельний бізнес, Екологічний менеджмент, Енергозбереження, Управління водними ресурсами,Скорочення відходів, Екологічно чисті матеріали,Конкурентні переваги, Сталий розвиток, Екологічна відповідальність. |
uk_UA |
dc.subject |
Eco-innovations, Hotel business, Environmental management, Energy conservation, Water resources management, Waste reduction, Environmentally clean materials, Competitive advantages, Sustainable development, Environmental responsibility |
uk_UA |
dc.title |
Еко-інновації в готельному бізнесі |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Eco-innovations in the modern hotel industry |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
640.4 |
|