dc.contributor.author |
Мойсеєнко, Каріна |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-12T09:09:58Z |
|
dc.date.available |
2024-12-12T09:09:58Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Мойсеєнко К. Сучасні послуги в готельному бізнесі: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра: 241 Готельно-ресторанна справа / К. Мойсеєнко. - Київ, 2024. - с. 80 |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
- |
|
dc.identifier.uri |
http://etnuir.tnu.edu.ua/handle/123456789/207 |
|
dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу сучасних послуг гостинності в
готельному бізнесі на прикладі Premier Palace Hotel, Київ. В дослідженні
використано комбінований підхід, що включає як кількісний, так і якісний аналіз, з
метою оцінки рівня послуг, задоволеності клієнтів та ідентифікації основних
тенденцій розвитку готельного сервісу. Результати показують важливість
персоналізації обслуговування та впровадження інноваційних технологій для
підвищення конкурентоспроможності. В роботі сформульовано рекомендації для
подальшого розвитку послуг гостинності в Premier Palace Hotel. Дослідження сприяє
глибшому розумінню сучасних вимог до готельного сервісу та визначенню шляхів
їх вдосконалення. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Thesis for obtaining the first (bachelor) level of higher education. - Tavria National University named after V.I. Vernadskyi. - Kyiv, 2024.
The qualification work is devoted to the analysis of modern hospitality services in the hotel business using the example of Premier Palace Hotel, Kyiv. The research used a combined approach, including both quantitative and qualitative analysis, in order to assess the level of services, customer satisfaction and identify the main trends in the development of hotel services. The results show the importance of service personalization and the introduction of innovative technologies to increase competitiveness. The work formulates recommendations for the further development of hospitality services at the Premier Palace Hotel. The research contributes to a deeper understanding of modern requirements for hotel service and the determination of ways to improve them. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського |
uk_UA |
dc.subject |
гостинність |
uk_UA |
dc.subject |
готель |
uk_UA |
dc.subject |
готельний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
hotel |
uk_UA |
dc.subject |
hospitality |
uk_UA |
dc.subject |
services |
uk_UA |
dc.subject |
hotel business |
uk_UA |
dc.title |
Сучасні послуги гостинності в готельному бізнесі |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Modern hospitality services in the hotel business |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |
dc.identifier.udc |
640.4 |
|